Advertisement Section

Stigao je novi trejler raspevanog filma „Mama mia! Idemo ponovo“ koji na radost i oduševljenje publike u naše bioskope stiže 19. jula ove godine!

Deset godina nakon filma „Mama Mia!“ koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri, uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama svetski popularne grupe „ABBA“. Fantastičnu glumačku ekipu iz prvog dela, pojačale su Lili Džejms (Najmračniji čas, Pepeljuga) u ulozi mlade Done i planetarna muzička zvezda Šer.

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica svih vremena, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Volters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Harija.

Radnja filma nas vodi kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima i kakvi su danas.

„Mama Mia! Idemo ponovo“ i ovoga puta produciraju Džudi Krejmer i Geri Gocman, dok je Krejmer takođe i jedna od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson I Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju
  • Save
Previous post „Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju” otvara 46. Fest
Patuljci sa naslovnih strana
  • Save
Next post Film „Patuljci sa naslovnih strana” premijerno u Austriji i Nemačkoj
Share via
Copy link
Powered by Social Snap