Advertisement Section

Film “Patuljci sa naslovnih strana” reditelja Milorada Milinkovića trenutno se prikazuje u domaćim bioskopima, a priča koja je inspirisana sadašnjim vremenom i stanjem u društvu, i naravno popularnim rijaliti formatima, naći će put i do publike u Austriji i Nemačkoj.

Premijerna projekcija u Beču, održaće se u petak, 2. februara u bioskopu „UCI Kinowelt Millennium City“, sa početkom u 20 časova, a svečanoj premijeri prisustvovaće članovi filmske ekipe. Dva dana kasnije, nova komedija reditelja Milorada Milinkovića naći će se na repertoaru bioskopa „Cineplexx“ u čak četiri grada, Gracu, Salcburgu, Lincu i Insbruku, u terminu od 18 časova.

Prve projekcije u Nemačkoj zakazane su za 4. februar u 17 sati u bioskopima „UCI Kinowelt“ u Diseldorfu, Hamburgu i Bohumu. Film se prikazuje u orginalnoj verziji, na srpskom jeziku, sa nemačkim titlom.

U središtu filmske priče je Nikola (Gordan Kičić), vodeća zvezda reality programa koji se zove „Tri minuta slave“. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, napravi zvezdu.

Mama mia
  • Save
Previous post Pogledajte trejler za film „Mama mia! Idemo ponovo“
Akademski filmski centar
  • Save
Next post Kratki kurs istorije Akademskog filmskog centra DKSG
Share via
Copy link
Powered by Social Snap