Advertisement Section
Nakon četvorogodišnje pauze, na nekoliko lokacija u Pančevu, od 19. do 21. januara, biće održan Pančevo film festival. Festival će u petak, 19. januara u Dvorani Kulturnog centra Pančeva otvoriti film rumunskog reditelja Radua Žudea – Ne očekujte previše od kraja sveta.

Pored filmskih ostvarenja, publika će pre projekcija imati prilike da pogleda i muzičke spotove alternativnih muzičkih sastava koje su režirali mladi filmski reditelji, kao i da učestvuje u raznovrsnom pratećem, edukativnom i muzičkom programu. 

Festival će biti realizovan na nekoliko lokacija u gradu – u prostorijama Kulturnog centra Pančevo, Štab Pogonu i Trećem prostoru. Ulaz na sve programe je besplatan.

Tokom tri dana festivala biće prikazano još pet dugometražnih ostvarenja i to: Prizvan i pozvan, Ekskurzija, Zlo ne postoji, Lost Country i Disko igrač. Tokom drugog i trećeg dana festivala biće prikazani kratkometražni filmovi mladih autora i autorki, a kao još jedan bitan segment ovogodišnjeg programa ističe se i program namenjen srednjoškolcima, Mladi žiri.

PAFF ove godine ima i bogat prateći program, pa će posetioci biti u prilici da učestvuju na radionicama, prisustvuju filmskoj šetnji gradom Pančevom i da uživaju u bogatom muzičkom programu.

market berlinale
  • Save
Previous post Filmski projekat „Narodna drama“ Mirjane Karanović na 21. izdanju koprodukcionog marketa u Berlinu
muzej revolucije radisa cvetkovic
  • Save
Next post Zimsko izdanje Mreže festivala Jadranske regije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap