Advertisement Section

U sinhronizaciji filma učestvovali su učenici osnovnih i srednjih škola iz ova tri grada, kao i renomirani glumci, profesionalci iz oblasti sinhronizacije. 

Talentovani učenici koji su pozajmili glasove likovima u filmu izabrani su nakon održanih radionica „Kako sinhronizovati animirani film“ koje su u okviru projekta vodili iskusni glumci i filmski profesionalci Vesna Šašić Paštrović i Marko Marković, zajedno s inženjerom zvuka, Miletom Novkovićem.

Sinhronizovani film „Ružica i kamena trolica“ premijerno će biti prikazan na festivalu koji će se održati od 6. do 9. februara 2024. godine, a nakon toga će biti i distribuiran u bioskopima, članicama Mreže kinoprikazivača Srbije (Serbian Cinemas Network).

„Euro Fest for Kids“ revija biće održana simultano u Beogradu, Leskovcu i Gornjem Milanovcu uz prisustvo dece iz svih gradova (članova projekta). Reviju će otvoriti noseći sinhronizovani film.

Projekat „Euro Fest for Kids“ je podržan od strane programa „Collaborate to Innovative“ udruženja Europa Cinemas – MEDIA Kreativna Evropa.

anselm
  • Save
Previous post Film „Anselm“ Vima Vendersa otvara DOK #6 festival
mala tuzna
  • Save
Next post Zbog velikog interesovanja dodatna projekcija filma „Anselm“ Vima Vendersa na DOK festivalu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap