Advertisement Section

Film koji je nastao u rusko–srpskoj koprodukciji, ponudiće najbolje iz obe kinematografije, domaće glumce poput Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todorovića, Jelisavete Teodosić, ali i omiljena imena ruskog glumišta Borisa Dergaćova, Aleksandra Kuzenkina na čelu sa rediteljem Konstantinom Statskijim.

Priča filma „Hotel Beograd” inspirisana je franšizama omiljenih televizijskih serija „Kuhinja” i „Hotel Eleon”, dok je radnja smešta u naš glavni grad. Miloš Biković tumači bogatog naslednika i vlasnika prestižnog Hotela Beograd, Pavla – Pašu poznatog po burnim izlascima i raskalašnom životu. Kada se u njegov svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvariće se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Ova romantična komedija naći će se od 12. marta na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona.  Ulaznice za svečanu beogradsku premijeru, koja je zakazana za 10. mart,  su u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama Sava centra, prodajnim mestima Tickets-a, kao i online na tickets.rs.

Šavovi
  • Save
Previous post „Šavovi“, „Dovlatov“ i „Slučaj Makavejev“ u Sali srpskog filma
Sumrak u bečkom haustoru
  • Save
Next post Prvi trejler domaćeg filma „Sumrak u bečkom haustoru“
Share via
Copy link
Powered by Social Snap