Advertisement Section

Radnja filma prati tri najbolje drugarice još iz gimnazijskih dana, koje dolaze u Nikšić zbog proslave godišnjice mature. Dubravku Drakić, Nadu Šargin i Mariju Škaričić će dočekati stari prijatelj i simpatija iz školskih dana Vojin Ćetković, u malom gradu Nikšiću.

Tema filma je pre svega dugogodišnje generacijsko prijateljstvo, koje ni daljine nisu mogle da izbrišu, a ustvari skreće pažnju na borbu protiv kancera dojke, uz vrline i mane savremenog društva koji sobom nosi prebrz tempo života, trku za afirmisanjem, borbu za opstanak, ali i iskrena prijateljstva, podršku, generacijske sukobe i želju za boljim životom.

Film predstavlja zajednički regionalni projekat, uz učešće produkcijskih kuća iz Crne Gore, Hrvatske i Srbije – Open Box Studio, Meander film, Mitropa, Visionary Thinking, uz podršku Filmskog centra Crne Gore i Hrvatskog audio-vizuelnog centra. Stiže u bioskope širom Srbije počev od 6. februara.

Svečanoj premijeri prisustvovaće mnogobrojna glumačka ekipa, predvođena sa tri glavne glumice: Dubravkom Drakić, Nadom Šargin i Marijom Škaričić i glavnim glumcem Vojinom Ćetkovićem, a svoj dolazak potvrdila je i naša velika glumica i uvek rado viđen gost u Beogradu – Mira Banjac. Crvenim tepihom sutra će prošetati i Peđa Bjelac, Aleksandar Đurica, Branimir Popović, Jelena Đukić uz rediteljku filma Mariju Perović, koja će nositi haljinu Valentine Obradović, specijalno kreiranu za ovu priliku.

Lep dan u komsiluku
  • Save
Previous post Najtraženiji filmovi na FEST-u u prvih 10 dana prodaje
Kirk Daglas
  • Save
Next post Preminuo čuveni glumac Kirk Daglas
Share via
Copy link
Powered by Social Snap