Advertisement Section

Ringer ringe raja
  • Save
U bioskope širom Srbije stiže prava poslastica za naše najmlađe filmofile. Prelepa animirana pustolovina, puna smeha i toplih emocija, „Ringe, ringe, raja”, koja je sinhronizovana je na naš jezik.

Dva izgubljena pačeta, slabašna, šesnaest dana stara Či i njen mlađi brat Čao, odvojeni su od svog jata, zahvaljujući ludorijama prevelikog entuzijaste Penga, slobodoumne guske koja će radije da vežba akrobacije u vazduhu, nego da se pridruži ostalim guskama prilikom tradicionalne selidbe u toplije krajeve. Uplašeni i usamljeni, u želji da se vrate svom jatu, pačići će zatražiti pomoć od Penga, koji će ih odbiti, jer ova dva mališana urušavaju njegov imidž odmetnika. Međutim, Peng zadobija tešku povredu krila koja će ga učiniti ranjivim. Tek tada on pristaje da pomogne pačićima da se vrate jatu i tako uz šetnju sa njima prikriva svoju povredu. Od tog momenta njih troje će se upustiti u zajedničko putovanje, krčeći svoj put kroz prelepe kineske predele, u potrazi za svojim jatom a pod pritiskom zime koja dolazi. Istovremeno, divlja Palasova mačka po imenu Banzu je u potrazi za lakim plenom, baš kao što su ranjena guska i bespomoćni pačići. Ovo nije samo priča o dugom i teškom putovanju, već i avantura o pronalaženju puta kroz životne prepreke, o odgovornostima prema zajednici i porodici.

Neki od najboljih naših glumaca koji pozajmljuju svoje glasove animiranim junacima učestvovali su u sinhronizaciji ovog filma: Marko Marković, Nevena Kočović, Vladimir Marković, Dubravko Jovanović, Srđan Čolić i drugi, a reditelj sinhronizacije je Mile Novković.

Slobodna zona
  • Save
Previous post Konkurs za volontere Filmskog festivala Slobodna zona
Filmske zvezde ne umiru u Liverpulu
  • Save
Next post Filmske zvezde ne umiru u Liverpulu u bioskopima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap