Advertisement Section

Iza četiri luckasta junaka sinhronizovane animirane komedije „Tajni agent Mjau“ kriju se njihovi glasovi i glumačko umeće, a upravo su oni i gosti specijalne projekcije.

Glumci Tamara Aleksić, Nebojša Milovanović, kantautor Željko Vasić i muzičar Nikola Nemeš družiće se s najmlađim posetiocima u Kombank Dvorani, 29. juna sa početkom u 16 časova kada će se pre projekcije pokloniti pred publikom.

Za sve posetioce organizovane su i kreativne radionice koje će se održati u holu Kombank Dvorane od 12 do 17 časova, kada najmaštovitije učesnike očekuju i pokloni iznenađenja.

Tog dana, 29. juna Kombank Dvorana, nekadašnja Dvorana Doma sindikata proslavlja svoj 62. rođendan i shodno tome cene karata za sve 2D i 3D projekcije iznosiće 250 dinara, što važi i za specijalnu projekciju „Tajni agent Mjau“.

Animirani film „Tajni agent Mjau“ kreirali su braća Kristof i Volfgang Launštajn po uzoru na bajku „Bremenski muzikanti“ braće Grim. Savremeni animatori osmislili su priču o maloj, narandžastoj maci Marni koja živi u kući i od svoje gazdarice dobija sve što poželi. Kada, po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata maca Marni biva ubačena u nepoznati svet u kom je prisiljena da se udruži sa tri antiheroja, uplašenim psom, neurotičnim petlom i luckastim magarcem, tada počinje njena špijunska avantura.

Naša glumica Tamara Aleksić o svom liku, maci Marni kaže: „Igram macu Marni koja je po meni ozbiljna faca koja dokazuje da ako nešto ozbiljno želiš i sanjaš i ako se trudiš da se time baviš to možeš i da postaneš. Mislim da je to zapravo light motiv celog crtaća“.

Animirani film „Tajni agent Maju“ kreće u redovnu bioskopsku distribuciju od četvrtka, 27. juna.

Palic 2019
  • Save
Previous post Scenograf Miljen Kljaković Kreka dobitnik nagrade „Aleksandar Lifka”
Juče, film Denija Bojla
  • Save
Next post Novi film Denija Bojla u bioskopima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap