Advertisement Section

Premijera tople porodične animirane avanture „Tajna izgubljenog kraljevstva” održana je pre nekoliko dana u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. Premijeri je prisustvovala glumačka ekipa koja je učestvovala u sinhronizaciji ovog filma. Prepuna bioskopska sala dugim aplauzom pozdravila je glavne glumce: Hadži Nenada Maričića, Jelenu Gavrilović, Maju Odžaklijevsku i Dragana Vujića Vujketa, koji je ujedno i reditelj sinhroninzacije, kao i Marka Markovića, Dimitrija Nikolića, Milana Antonića, Slobodana Tešića, Nikolu Bulatovića, Djordja Nikolića i Zdravka Savića.

Maja Odžaklijevska odigrala je ulogu Kraljice i podelila sa nama svoje utiske: Rad na ovom divnom, emotivnom filmu je bila prosto poezija, što nije teško kad su saradnici sjajni. Najtoplije bih ga preporučila pre svega roditeljima, jer će uz njega preneti deci poruku filma: rastite, menjajte se, budite i postanite nešto.”

Jelenu Gavrilović slušaćemo u ulozi brižne i hrabre majke Bere, a ovim povodom je izjavila: „Mnogo volim da radim crtane filmove, a kako mnogo snimam u poslednje vreme, najčešće me zovu da glumim negativne likove. Ovo je prvi put da igram jednu mamu u svetu animiranih filmova, i počastvovana sam što je to baš u ovom veoma lepom crtanom filmu, koji govori o pravim vrednostima i u centar zbivanja vraća porodicu. Verujem da će i starija publika uživati u njemu, kao i najmlađi.”

Dragan Vujić Vujke, reditelj sinrhonizacije otkrio nam je da mu je ovo jedan od najdražih animiranih filmova na kojima je radio: „Meni je bilo zadovoljstvo i velika sreća da radim na sinhronizaciji ovakvog filma, koji je pre svega animaciono perfektan, uz veoma dobru priču, a posebno uz ovako sjajnu glumačku ekipu. „Tajna izgubljenog kraljevstva” je meni jedan od najdražih animiranih filmova, a radio sam ih do sada više od 70.”

„Tajna izgubljenog kraljevstva” prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta.  Torifanti su inteligentna bića koja umeju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, naš junak kreće na neizvesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu. Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada „Uspravnih” koji krije veliku tajnu njegovog naroda.

Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirby Atkins – našoj publici je dobro poznat kao animator filmova Štrumpfovi 2, Alvin i Veverice, Džimi Neutron, kao i Spilbergovog filma Veliki dobroćudni džin, odvešće vas na neverovatno putovanje u ovoj izvanredno animiranoj porodičnoj avanturi.

Film je počeo da se prikazuje u bioskopima širom zemlje i regiona od 27. februara.

hotel beograd
  • Save
Previous post Rasprodata premijera filma „Hotel Beograd”
Crtani film Napred
  • Save
Next post Magična avantura „Napred“ stiže u domaće bioskope
Share via
Copy link
Powered by Social Snap