Film koji je 2016. oduševio veliku i malu publiku širom sveta, konačno je dobio nastavak koji smo sa nestrpljenjem čekali, „Tajne avanture kućnih ljubimaca 2“ u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

Omiljeni ljubimci, terijer Maks i mešanac Djuk, neodoljiva mačka Kloi, zaljubljena pomeranka Divna i preslatki beli zec Grudvica, upustiće se u nove avanture i upoznaće nas sa novim četvoronožnim i dvonožnim drugarima. Topljenje od slatkoće i smeh do suza, u omiljenom bioskopu, ovog leta su zagarantovani.

Povodom početka prikazivanja animiranog filma, distributerska kuća „Taramount film“ u saradnji sa Tržnim centrom Ušće i bioskopima „Cineplexx“, na platou ispred kompleksa u subotu 8. juna, organizovaće veselo druženje na koje su svi pozvani. Ukoliko imate kucu, macu, zeku, morsko prase, papagaja koji liče na nekog od junaka iz ovog preslatkog filma, dobrodošli ste na plato u periodu od 15 do 16 časova, da se družimo, igramo i takmičimo za lepe nagrade, promotivne materijale iz filma i hranu za ljubimce koju obezbeđuje „Whiskas“ i „Pedigree“.

Tog dana ćemo, pored dobrog druženja uraditi i nešto plemenito. Zajedno sa partnerima iz Veterine Beograd pomoći ćemo da neki krzneni drugari pronađu novi dom i ljude koji će sa njima deliti ljubav. Domaćin ovom druženju biće jedan od najduhovitijih ljudi sa javne scene, Inspektor Blaža, a pridružiće mu se i mnoge poznate ličnosti.

I u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu će u nedelju, 9. juna biti organizovana slična druženja u okviru Porodičnog dana u bioskopima „Cineplexx“. Druženje počinje u 12 časova i biće održano kod košarkaških terena ispred tržnog centra „Promenada“ u Novom Sadu, odnosno na platou „Centra Plaza“ u Kragujevcu, kao i u okviru STOP SHOP ritejl parka u Nišu.

Na konkurs se možete prijaviti preko društvenih mreža „Taramount filma“ i bioskopa „Cineplexx“ ili preko mejla magazin@ringier.rs a dovoljno je da nam pošaljete fotografiju svog ljubimca i svoje podatke do 7. juna.