Advertisement Section

Da li ste spremni da saznate kako se nastavlja priča o Grdani i princezi Ružici? Da li ste nestrpljivi da ponovo gledate Anđelinu Džoli u ulozi koja nas je oduševila? Ovog puta dajemo priliku i najmlađoj publici da doživi ovu avanturu na velikom platnu, jer će se „Grdana gospodarica zla“, pored titlovane, prikazivati i u sinhronizovanoj verziji.

Glasove glavnim junacima u sinhronizovanoj verziji filma pozajmili su: Ivana Knežević, Anica Dobra, Marina Aleksić, Vukašin Jovanović, Stevan Piale, Marko Janjić, Mladen Sovilj, Dušan Premović, Milan Čučilović, Jelena Anđelković, Milena Moravčević, Tamara Pavlović, Elizabeta Đorevska, Marko Marković, a reditelj sihnronizacije je Vladimir Marković Looney.

U Diznijevoj avanturi „Grdana gospodarica zla“, u režiji Joahima Roninga, nastavku filma iz 2014. godine koji je bio hit na bioskopskim blagajnama, Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezani, dok ih predstojeći događaji navode na različite smerove. Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru.

Godine su bile naklonjene Grdani i Ružici. Njihov odnos, rođen iz slomljenog srca, osvete i ultimativne ljubavi, cveta. Ali mržnja između ljudi i vila i dalje postoji. Predstojeće venčanje između Ružice i princa Filipa je povod za veliko slavlje u kraljevstvu, jer takvi događaji i služe zbližavanju dva sveta. Kada neočekivani susret uvede novu, moćnu alijansu, Grdana i Ružica biće na suprotstavljenim stranama, stavljajući na proveru njihovu odanost i postavljajući pitanje da li one zaista mogu biti prava porodica.

Premijera film „Grdana gospodarica zla“ zakazana je za 16. Oktobar, a već narednog dana stiže na redovne repertoare.

Teona Strugar Mitevska
  • Save
Previous post Gran pri „Živojin Žika Pavlović“ za film „Gospod postoji, njeno ime je Petrunija“
Juče danas sutra
  • Save
Next post Festival italijanskog filma u Jugoslovenskoj kinoteci
Share via
Copy link
Powered by Social Snap