Advertisement Section

Film Romana Polanskog „Optužujem“ koji je svečano otvorio prvi besplatni online Filmski festival MOJ OFF,  želelo je da pogleda preko 50.000 posetilaca, zbog čega je mojoff.net bio jedan od najposećenijih sajtova u Srbiji.

Ipak, usled neočekivano velike posete i gustine Internet protoka, nastupio je kratkotrajni tehnički kolaps na sajtu, te određeni broj posetilaca nije mogao da pristupi premijeri filma u tačno vreme.

Iako je kvar ubrzo otklonjen i film  je bilo moguće pogledati do 03h ujutru sa više omogućenih online festivalskih projekcija, u znak zahvalnosti, ali i izvinjenja poštovanim posetiocima, zbog privremene nedostupnosti filmu, OPTUŽUJEM će po odluci organizatora festivala, biti repriziran u čak tri nova termina.

FILM OPTUŽUJEM          
PRVI REPRIZA: 2. Aprila u 9h
DRUGA REPRIZA: 6. Aprila u 9h
TREĆA REPRIZA: 10. Aprila u 21h

 
Važna napomena za korisnike sajta mojoff.net  je da:

Usled velike posete i gustine internet protoka, sve festivalsku projekciju možete pokrenuti bilo kada u roku od 30 min od početka filma. Ovo će važiti za svaki film na programu festivala, koji će trajati do 10. aprila.

Svi koji budu želeli da pogledaju film po izboru u terminu prikazivanja filma u toku dve nedelje festivala trajanja festivala, to mogu da učine jednostavno.
 

1.Ukucajte mojoff.net
2. Ulogujte se na sajt ( u gornjem desnom uglu  „ULOGUJ SE“)
3. Kliknite na dugme „BIOSKOP“
4. Ostanite na stranici BIOSKOP gde klikom na play zauzimate svoje mesto u „bioskopu“ i jednostavno samo čekajte da film počne
5. Nakon kratkog bloka reklama nije potrebno da radite ništa već da uživate u filmu

Podsetimo, MOJ OFF je zajednički projekat Kombank Dvorane, Cine granda, Vilin grada i MCF MegaCom Filma, nastao uz podršku BeotelNet ISP-a i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Moj off
  • Save
Previous post Online filmski festival „Moj off“
bojana starcevic
  • Save
Next post Više od 5.000 pratilaca na YouTube kanalu Filmskog centra Srbije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap