Advertisement Section

Konkurs za volontere na 16. Međunarodnom filmskom festivalu „Uhvati sa mnom ovaj dan/Uhvati film“ otvoren je do 1. juna 2018. godine.

Svi koji bi voleli da daju doprinos u organizaciji i realizaciji Festivala, prošire svoje znanje i steknu iskustvo iz  oblasti ljudskih prava, filmske umetnosti, PR-a i medijske promocije, treba svoje osnovne podatke (ime, prezime, godište, zanimanje, mail adresu i broj telefona) i kratko motivaciono pismo da pošalju na mejl: pr.uhvatifilm@gmail.com .

Poslovi na kojima volonteri mogu preuzeti učešće su:

Prevođenje sa srpskog na engleski i obratno (dijalog liste filmova, sinopsisi filmova, simultano prevođenje razgovora sa autorima nakon projekcije filmova),

Druženje i podrška gostima iz inostranstva i regiona,

PR aktivnosti (pisanje saopštenja za medije, kontakt sa medijima, kreiranje kratkih pisanih/audio/video izveštaja koji će biti postavljeni na stranice Festivala (facebook, sajt, youtube),

Promocija festivala – osmišljavanje i/ili realizacija kreativne promocije i najave Festivala; (na društvenim mrežama, javne akcije, osmišljavanje i učešće u izradi video spota),

Kontakti sa: NVO, školama, donatorima, institucijama,

Pružanje personalne asistencije posetiocima, gostima sa invaliditetom,

Tehnička podrška u organizaciji i realizaciji tribina, izložbi, pratećeg i fimskog programa.

Dizajerske poslove (osmišljavanje plakata, flajera, kataloga)…

Svi volonteri dobijaju potvrdu o učešću, po potrebi i preporuku sa opisom zaduženja i angažovanja, mogućnost učešća na radionicama, promociju svog angažovanja na Festivalu na sajtu i katalogu Festivala. Svi detalji o konkursu i samom Festivalu dostupni su na prezentaciji festivala.

Ovogodišnji Uhvati film održava se od 23. do 30. septembra u Kulturnom centru Novog Sada, i obuhvata projekcije domaćih i inostranih filmova na temu mogućnosti i dostignuća osoba sa invaliditetom, kao i raznovrsan kvalitetan prateći program na temu invalidnosti (radionice, tribine, izložbe.

Festival je regionalna manifestacija filmova o osobama sa invaliditetom: od 2003. godine održava se u Novom Sadu u organizaciji Kreativno afirmativne organizacije Parnas, a od 2011. realizuje se u Rijeci u organizaciji Udruge Spirit, od 2017. u Banjoj Luci u organizaciji HO Partner, a od ove godine i u Kotoru u realizaciji nevladinog udruženja ART 365.

Jupiterov mesec
  • Save
Previous post Drama „Jupiterov mesec“ od danas u bioskopima
Beldocs
  • Save
Next post Beldocs promotivna projekcija
Share via
Copy link
Powered by Social Snap