Advertisement Section

Svečana premijera crtanog filma „Fantastično putovanje u OZ” održana je u subotu, 29. oktobra, u bioskopu „Cineplexx Delta City”.

Film je sinhronizovan na srpski jezik, a specijalni gosti na premijeri bili su glumci koji su na velikom platnu oživeli drage nam junake iz čarobne zemlje OZ. Među gostima premijere bili su i Ana Stanić, Ana Štajdohar, Marija Srećković Savić, Srna Lango, Konstrakta iz Zemlje gruva, Dragana Mićalović sa svojim mališanima.

Punu bioskopsku salu pozdravili su reditelj sinhronizacije Dragan Vujić Vujke, koji je ujedno i u ulozi strašnog Urfina; sjajna Nevena Đoković u ulozi Doroti; talentovani Nikola Šurbanović u ulogama Strašila i Bauka, gospodin Duško Radović u ulozi Lava, Jovan Jelisavčić kao Limeni i Nikola Nemešević u ulozi Medveda.

Mlada, talentovana glumica pozorišta na Terazijama Nevena Đoković oživela je Doroti: “Crtani film „Fantastično putovanje u OZ” najmlađoj i najvažnijoj populaciji jednog društva – deci, koja su naša budućnost, propagira vrednosti kao što su drugarstvo, zajedništvo i poverenje u prijatelja. Drago mi je da sam imala priliku da dam svoj skromni doprinos projektu i ponosna što sam radila sa izvanrednim kolegama, kojima sam zahvalna na ukazanom poverenju. Ovo je za mene bila je fantastična avantura.”

Naša priča prati devojčicu Doroti (unuku nadaleko poznate Doroti) koja odlazi u čarobnu zemlju OZ pomoću bakinih magičnih cipelica. Doroti stiže u pravi čas da spase Smaragdni grad od lukavog Urfina Džusa i njegovih drvenih vojnika. Stari drugari Limeni, Strašilo i Lav uz pomoć Doroti pokušaće da poraze Urfinovu vojsku i otkriju razlog njegove mrzovolje.

Animirani film „Fantastično putovanje u OZ” u bioskopima širom zemlje i regiona prikazivaće se od danas! Pohrlite u bioskope i uzivajte

Srecni princ
  • Save
Previous post „Srećni princ” otvara jubilarni deseti Merlinka festival
Berlin
  • Save
Next post „Beldocs” ponovo nagrađuje filmofile
Share via
Copy link
Powered by Social Snap