Advertisement Section

Posetioci će moći na licu mesta da kreiraju prave munje! Tim Centra zabavne nauke MoleKul obezbedio je za posetioce u Beogradu radionice za „pravljenje”“munja.

Uz Van de Grafov generator i Influentnu mašinu, na tren će posetioci moći da se prebace u drevni Kandak i eksperimentišu sa čarobnim munjama. Takođe, među gostima pretpremijere očekuju se bodibilderi i istaknuti predstavnici fitness zajednice.

Trenutno najveći akcioni heroj, Dvejn The Rock Džonson, tumači antiheroja u ovom ostvarenju DC Comics i Warner Bros, u distribuciji „Blitz Filma”. „Crni Adam” je jedanaesti film u DC-jevom proširenom univerzumu kreiran sa ciljem da se detaljnije razradi jedan deo radnje filma „Šazam”. Dvejn Džonson je izjavio da je Crni Adam uloga njegovog života.

Film „Crni Adam” režirao je Haume Kolet-Sera, a pored Dvejna Džonsona uloge tumače i Pirs Brosnan, Aldison Hodž, Sara Šahi. Kada je pre 5000 godina Crni Adam dobio moći najvećih egipatskih bogova nije mu bilo dato da ih koristi, pa je ubrzo bio zarobljen. Daleke sile mu omogućavaju da izađe iz zemaljske grobnice kako bi se osvetio svima onima koji su ga nepravedno osudili na smrt.

Inspirisani super moćima DC junaka, na CineFan projekcijama 19.10.2022. publiku očekuju brojni pokloni i aktivacije: proteinske čokoladice Ogistra, vaučeri Under Armoura za poseban popust u radnjama u Novom Sadu i Beogradu i preko 60 specijalnih poklona: 12 ekskluzivnih paketa Ogistra, 20 poklona Under Armour, 10 tretmana istezanja Stretch Well Beograd, Prote.in večere u Novom Sadu i Beogradu, mesečne Non Stop Fitness članarine za teretanu.

Bosifest-2022_otvaranje_foto-Danko-Strahinic
  • Save
Previous post Svečano otvoren 13. BOSIFEST u Jugoslovenskoj kinoteci
Rim FF 2022 Gabrijela Karluci i Miroljub Vuckovic
  • Save
Next post Panel posvećen saradnji italijanske i srpske kinematografije održan u Rimu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap