Advertisement Section

Počela je trka za najprestižniju nagradu sedme umetnosti! Ukoliko želite da ispratite svog favorita zlatne statue, idealna prilika su udobne sale i veliko platno bioskopa „Cineplexx”. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Ne propustite da na velikom platnu bioskopa „Cineplexx” u tržnom centru Ušće, „Cineplexx BIG Beograd”, „Cineplexx Kragujevac Plaza” i „Cineplexx Niš” u periodu od 26. februara do 4. marta, pogledate svoje favorite za nagradu Oskar. U okviru revije filmova nominovanih za prestižnu nagradu, na bioskopskom platnu biće prikazano četrnaest filmova koji su u trci za ovogodišnjeg pobednika u nekoj od selekcija, u terminima od 19:00 i 21:30 časova svakog dana.

Ostvarenje Giljerma del Tora „Oblik vode” vodi po broju nominacija ove godine, ima ih čak trinaest, zatim ratna drama „Dankirk” Kristofera Nolana sa 8 nominacija , film „Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju” koji ima 7 nominacija i „Fantomska nit” sa 6 nominacija.

U okviru Oskar revije gledaćemo i „Najmračniji čas”, čiji je glavni glumac, Gari Oldman dobio nagradu Zlatni globus za ulogu u ovom filmu i jedan je od glavnih predendenata za Oskara, zatim drame rađene po istinitim događajima „Ja, Tonja”, koja prikazuje jedan od najvećih skandala u istoriji američkog sporta i „Cena života” sa Kristoferom Plamerom u ulozi milijardera Džon P. Getija.

Pored ovih biće prikazani i filmovi „Skver” , dobitnik Zlatne palme na Kanskom festivalu, istorijska drama „Viktorija i Abdul” i „Blejd Raner 2049” sa Harisonom Fordom u glavnoj ulozi, „Doušnik”, „Skrivena ljubav”, „Lady Bird”,  „Beži”.

NEVEROVATNA PRIČA DŽINOVSKE KRUŠKE
  • Save
Previous post Festić – filmovi za najmlađe na 46. FEST-u
Blanka i pećina snova
  • Save
Next post Špansko veče straha u Institutu Servantes
Share via
Copy link
Powered by Social Snap