Advertisement Section

Film je sniman u 3D formatu visoke rezolucije, sa 60 frejmova po sekundi i 5:1 zvukom i kod nas se još uvek nije prikazao takavo ostvarenje.

Tehnologija je uspela da klonira čoveka još pre 20 godina. Sada, po prvi put u istoriji kinematografije, predstavljamo publici potpuno novog digitalnog čoveka. „Ovo što smo ovde uradili nikada pre nije urađeno.Gledao sam u savršenu verziju sebe od 23. Godine“, izjavio je glavni glumac Vil Smit.

Sve ovo su savršeni razlozi da među prvima pogledate film, na premijernoj projekciji u sredu 9. oktobra u bioskopu „Cineplexx“ u tržnom centru Ušće u 20 časova. Karte su puštene u prodaju, obezbedite najbolja mesta na vreme i uživajte!

„Blizanac“ je inovativni akcioni triler u kome glavnu ulogu tumači Vil Smit. Henri Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni, mladi operativac koji naizgled može predvideti svaki njegov potez. Film je režirao dobitnik Oskara Ang Li, a producirali su ga poznati producenti Džeri Brukhajmer, Dejvid Elison, Dana Goldberg i Don Grejndžer. U glavnim ulogama su i Meri Elizabet Vinsted, Klajv Oven i Benedikt Vong.

Na redovnim repertoarima naših bioskopa, ovaj film će se naći od četvrtka, 10. oktobra.

  • Save
Previous post Branka Katić i Rejf Fajns u filmu „The King’s Man: Početak”
Mališan, Danilo Bećković
  • Save
Next post „Mališan“ Danila Bećkovića u zvaničnom programu festivala u Siđesu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap