Advertisement Section

Interesovanje za srpski blokbaster „Južni vetar” koji je tokom prošle godine oborio rekorde gledanosti, ne prestaje da jenjava ni širom sveta. Velike sipmatije prema filmu pokazala je publika u susednoj Bugarskoj, gde je „Južni vetar” za mesec dana videlo više od 40.000 gledalaca. 

Nakon projekcija u Americi i Kanadi, kao i u Švajcarskoj, Švedskoj, Luksemburgu, Belgiji, Nemačkoj, film će se naći na repertoaru bioskopa u pet gradova Norveške i to u Oslu, Lilestemu, Sijenu, Stavangeru i Olesundu.

Tu međutim nije kraj.  Producenti filma su na upravo završenom European Film Market-u u Berlinu sklopili ugovor o distribuciji na teritorijama Japana, Kine, Francuske, a u toku su i pregovori sa još nekoliko zemalja.

U ovom uzbudljivom trileru, reditelja Miloša Avramovića, uloge tumače: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jasna Đuričić, Nela Mihajlović, kao i Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev. 

Fransoa Ozon
  • Save
Previous post Filmovi sa berlina na FEST-u
Kapetan Marvel
  • Save
Next post Puštene u prodaju karte za film „Kapetan Marvel“
Share via
Copy link
Powered by Social Snap