Advertisement Section

Nova domaća komedija „Taksi bluz”, reditelja Miroslava Stamatova, biće premijerno prikazana 17. januara 2019. godine u Sava Centru.

Ova romantična komedija istovremeno je i šarmantni „road movie “ u kojoj je glavni junak priče Marko (42), simpatični, propali dramaturg koji godinama radi kao taksista. Njegove avanture pratićemo tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi.

Glavne uloge u uvoj urnebesnoj priči, čiji scenario potpisuju Marko Backović i Marko Jocić, tumače: Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić i Nikola Pejaković.

Direktor fotografije je Luka Milićević, scenografi Sanja Bulat i Katarina Plavša, kostimograf Jelena Đorđević, montažer Davor Bosankić, autor muzike Igor Perović.

Film su producirale Viktorija film i Klan Production, a producenti su Marko Jocić i Andrija Milošević.

Distributer filma je Art Vista.

Berlin
  • Save
Previous post „Beldocs” ponovo nagrađuje filmofile
Preruseni spijuni
  • Save
Next post Prvi trejler za animiranu komediju ‚‚Prerušeni špijuni’’ je stigao
Share via
Copy link
Powered by Social Snap