Advertisement Section

Čuveni glumac, Metju Peri, koji je 10 sezona igrao Čendlera Binga, preminuo je sinoć u svom domu u Los Anđelesu, javljaju američki mediji. Glumac se navodno udavio u đakuziju, saznaju novinari od izvora bliskom glumcu.

Posle malih uloga u nekoliko serija, među kojima je bila i „Beverli Hils”, Peri je dobio ulogu u seriji „Prijatelji” 1994. godine. Komedija o šest prijatelja koji žive u Njujorku brzo je postala planetarni fenomen i osvojila je veliki broj Emija.

Peri je imao 24 godine kada je počeo da glumi u seriji i pojavljivao se u svih 10 sezona, dok je finale gledalo čak 52 miliona gledalaca u Sjedinjenim Državama, što ga je činilo najgledanijom TV epizodom početka 21. veka.

„Ljudi bi mi svaki dan prilazili i govorili: „Hej, Čendlere!” Nisam im odgovarao. Ako bi mi neko rekao: „Zdravo, Metju, obožavam tvoj rad, to je druga stvar. Ali ako neko krene sa „Hej, Čendlere”, to mi se ne dopada. Umoran sam od toga. Ja nisam Čendler – rekao je Peri u intervjuu 2104. godine.

Ipak, u drugom intervjuu iz 2002. godine je priznao:

„Očajnički sam želeo da budem slavan. Želiš pažnju, želiš lovu i želiš najbolje mesto u restoranu. Ali nisam mislio da će biti i posledica.

Osam i po_Federiko Felini
  • Save
Previous post Autori i autorke iz Italije gosti prvog izdanja Dana italijanskog filma
Slobodna zona 2023
  • Save
Next post Otvorena 19. Slobodna zona
Share via
Copy link
Powered by Social Snap