Advertisement Section
Header AD Image
Sparina, zvukovi londonske pijace i primamljivi mirisi egipatske pijace sa začinima na velikom platnu bioskopa širom zemlje.

Uloga Gal Gadot („Čudesna žena“, „Brzi i besni“) u najnovijoj ekranizacji romana Agate Kristi – „Smrt na Nilu“ je Linet Ridžvej. Ona je energična, radosna, lepo stilizovana i veoma bogata dama koja potiče iz cenjene i dobrostojeće porodice. Samouverena, graciozna, nikada nije osetila pravu ljubav i sve što ona sa sobom nosi. Tokom života je zbog svog bogatstva stvorila mnoge neprijatelje. Gal Gadot je o svojoj junkinji Linet rekla:

„Ona je veoma usmerena ka sebi, ali istovremeno i veoma darežljiva prema drugima. Navikla je da bude po njenom, ali je uvek na vrhu čeka usamljenost, tako da ima prazninu u srcu“.

Film zasnovan na romanu Agate Kristi iz 1937. godine – „Smrt na Nilu“ – zanimljivoj misteriji sa elementima trilera o emotivnom haosu, tragičnim smrtima i opsesivnoj ljubavi.

 „Saradnja sa Kenetom je bilo sjajno iskustvo za mene. Mnogo sam naučila gledajući ga i slušajući njegova rediteljska uputstva. Toliko je spreman i organizovan i ne ostavlja Vam prostora za grešku, dok u isto vreme daje glumcima slobodu da realizuju svoje zamisli. Ima tu sposobnost da se svako od nas oseti posebnim, uz njegov šarm i harizmu“, objašnjava Gal Gadot o saradnji sa rediteljem i glavnim glumcem filma, Kenetom Branom.

Kenet Brana, Herkul Poaro koji je nasledio čuvenog Dejvida Sušea o njegovoj viziji zanosne Linet Ridžvej: „Ta uloga zahteva da glumica bude istovremeno i neverovatno lepa, misteriozna, nestašna, strastvena i posvećena, a to je upravo Gal Gadot“.

heroj
  • Save
Previous post Film „Heroji” reditelja Gorana Nikolića na predstojećem 50. FEST-u
Baz svetlosni
  • Save
Next post Objavljen trejler Dizni Piksar animacije „Baz svetlosni“
Share via
Copy link
Powered by Social Snap