Advertisement Section
Header AD Image

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom sveta, franšiza „Paklene ulice“ sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa u filmu „Paklene ulice – Hobs i Šo“, u režiji Dejvida Liča, (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw), koji se u bioskopima prikazuje od 31. jula ove godine.

Film „Paklene ulice – Hobs i Šo“ eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu „Paklene ulice“, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne lepote Samoe. Sve to je dovoljan razlog da odjurite u omiljeni bioskop i među prvima nabavite karte za akciju koja će vam povećati nivo adrenalina u telu.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu „Paklene ulice 7“, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da  savladaju jedan drugoga.

Ali u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Goran Markovic
  • Save
Previous post Dodeljene nagrade 48. Sofest-a
Rajko Grlic
  • Save
Next post Nagrada „Aleksandar Lifka” za Rajka Grlića
Share via
Copy link
Powered by Social Snap