Advertisement Section

Za sve ljubitelje čarolije koja se stvara u studiju „Dizni“, za sve mališane i one „velike“, koji neguju dete u svom srcu, ovog vikenda otvara sa cirkuska šatra u kojoj nas dočekuje najomiljenije slonče svih vremena.

Posle više od sedam decenija publika će imati priliku da uživa na velikom platnu u ovoj emotivnoj, vanvremenskoj priči o snovima i prijateljstvu!

Ovaj prelepa filmska avantura u naše bioskope stiže u 2D i 3D verziji, titlovano (za sve one koji film žele da pogledaju u originalu) i sinhronizovano (za najmlađe bioskopske posetioce).

Iz studija „Dizni“ i od vizionara, čuvenog reditelja, Tima Bartona, stiže nam potpuno nova, igrana avantura „Damba“, inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete. Vlasnik cirkusa (Deni de Vito/ Milenko Pavlov) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel/ Nebojša Milovanović) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak. Ali, kada oni otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata i privlači ubedljivog preduzetnika Vandevira (Majkl Kiton/ Dragan Mićanović) koji skuplja neobične debelokošce za njegov novi, veći od života šou. Dambo će se vinuti do novih visina zajedno sa šarmantnom i spektakularnom umetnicom Kolet Maršant (Eva Grin/ Nina Janković), dok Holt ne sazna da se ispod platna cirkusa kriju mračne tajne.

Na redovnom repertoaru svih bioskopa film „Dambo“ naći će se od  četvrtka 4. aprila.

  • Save
Previous post Portrait photography is in trending
Šavovi
  • Save
Next post Film „Šavovi“ Miroslava Terzića osvojio četiri nagrade u Španiji
Share via
Copy link
Powered by Social Snap