Advertisement Section

Dokumentarni film „Bojsi u Beogradu“, u kojem je glavna zvezda Džon Čelis, publika će moći od četvrtka, 15. oktobra da pogleda samo u „Cineplexx“ bioskopima.

Zbog globalne pandemije Džon Čelis je sprečen da prisustvuje premijeri svog filma, koja je zakazana za ovaj četvrtak, od 20 časova u „Cineplexx“ u Ušću, ali se on obratio svojim prijateljima u Srbiji specijalnom video porukom i pozvao ih da pogledaju ovaj dokumentarni film u „Cineplexx“ bioskopima. Iako bi, kako kaže „radije bio ovde nego u pabu Ragina glava (Nags Head)“, nažalost ovoga puta to nije bilo moguće.

https://youtu.be/Yj74vJo9IxE

Serija „Mućke“ u Srbiji ima status kultne i retko ko nije upoznat sa poslovnim poduhvatima kojih su Rodni i Del Boj imali pregršt. Tim povodom, Bojsi (Džon Čelis) je odlučio da dođe u Beograd i proba da nađe odgovor na pitanje zašto svi u Srbiji toliko obožavaju „Mućke“, ali i da istraži naš glavni grad. Od posete Belom dvoru, pa do privatne čajanke kod britanskog ambasadora, Bojsi je istraživao specifičnosti ovog naroda i podneblja. Do kakvih zaključaka je Bojsi došao i da li je otkrio zašto je taj humor nama toliko blizak, videćemo u ovom zanimljivom dokumentarnom filmu.

„Bojsi u Beogradu“ će sve prave ljubitelje „Mućki“ – a i one koji će to postati tek kad ga pogledaju – zabaviti od početka do kraja.

Od 15. oktobra, dokumentarni film „Bojsi u Beogradu“ na repertoaru je samo u „Cineplexx“ bioskopima. Karte za premijeru su u prodaji.

https://youtu.be/0vI7K689O28

Najgledaniji filmovi
  • Save
Previous post Najgledaniji domaći filmovi u protekloj decenji
Festival italijansko srpskog filma
  • Save
Next post Festival italijansko-srpskog filma od 17. do 25.10
Share via
Copy link
Powered by Social Snap