Za prva dva dana prodaje planulo je više od 15 000 karata za FEST, što je svojevrsni rekord.

Naša publika voli film, a bioskopi i dalje žive – nedvosmislena je poruka koju je poslala beogradska publika nakon što je za samo dva dana prodato 15 000 karata za 47. FEST.

Najtraženije su bile karte za svečano otvaranje i film „Miljenica”, kao i za film „Žena” u Sava centru. Podsećamo da je kupovina karata za projekcije u Sava centru, Kombank dvorani i Domu omladine moguća i preko sajta www.tickets.rs, a ukoliko karata na sajtu nema, ili niste zadovoljni izborom mesta, potražite ih direktno na blagajnama sala.

Veliko interesovanje vlada i za film „Oni” kao i za holivudske hitove poput filma „Zelena Knjiga”, ali i za neke premijere domaćih filmova kao što je film „Šavovi” Miše Terzića.

Popust od 10% na komplete karata važi do petka, 15. februara. Komplet karata po terminskoj liniji može se kupiti za bilo koju salu. Personalizovani komplet karata čini bilo kojih deset karata za Sava centar, Kombank dvoranu i Dom omladine, a važi samo za online kupovinu. Popust se obračunava na tačno deset odabranih karata.

47. FEST počinje sledeće nedelje, u petak 22. februara, a trajaće do nedelje, 3. marta. Detaljne informacije o filmovima i radnom vremenu blagajni potražite na www.fest.rs