Advertisement Section
Header AD Image

Bioskop „Cineplexx” Delta City biće deo 46. beogradskog međunarodnog filmskog festivala pod sloganom „Priđi Bliže”, u periodu od 26. februara do 5. marta. U okviru FEST-a biće prikazano ukupno 16 filmova, reditelja iz svih delova sveta. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa po ceni od 400 dinara.

U bioskopu će biti prikazani filmski naslovi koji su već prepoznati i nagrađeni u svetu, i to u dva termina svakog dana, u 18 časova i 20:30 časova. FEST će otvoriti film „Duhovi Sicilije” u ponedeljak 26. februara u 18 časova, dok je poslednji film „Ja,Tonya” na repertoaru 5. marta od 20:30 časova.

Filmovi ovogodišnje selekcije na više nivoa dotiču probleme, strahove i nadanja savremenog čoveka pružajući mu više mogućnosti za izlazak iz samo naizgled začaranog kruga. Najčešće bez želje za nametanjem samo jednog rešenja, autori u svoj svet kao aktivne učesnike uvode i posmatrače iż bioskopskih fotelja, stavljajući ih u dileme koje sutra mogu da postanu realnost.

Pored pomenutih filmova, na repertoaru bioskopa naći će se i: „O bubicama i herojima”, „Afera NilHilton”, „Lady bird”, „Skver”, „Crni Leptir”, „Vitni Hjuston: biti svoja”, „ Neka svetlost uđe”, „Doviđenja”, „Tamo gore”, „Zrno”, „Pravo mesto”, „Oproštaj”, „Srećnica”, „Iskušenik”, „Eva”, i „Ja Tonya”.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa po ceni od 400 dinara.

Bio dva puta jedan kralj
  • Save
Previous post Film „Bio dvaput jedan kralj“ nagrađen u Barseloni i Los Anđelesu
NEVEROVATNA PRIČA DŽINOVSKE KRUŠKE
  • Save
Next post Festić – filmovi za najmlađe na 46. FEST-u
Share via
Copy link
Powered by Social Snap