Advertisement Section

Akcioni spektakl „Bitka za Pacifik – Pobuna“ (Pacific Rim: Uprising), Stivena Denajta, premijerno će biti prikazan u sredu 21. marta u 19 časova u bioskopu „Cineplexx“ u tržnom centru Ušće u 3D tehnologiji, a karte za premijeru su puštene u prodaju!

Globalni rat između monstruma najrazornijih moći koji su došli iz drugog univerzuma i super – mašina kojima upravljaju ljudi piloti, robota koji su napravljeni da sačuvaju svet, bio je samo uvod u sveobuhvatni napad na čovečanstvo koji će se desiti u filmu „Bitka za Pacifik – Pobuna“ .

Džon Bojega  je buntovni Džejk, nekada pilot pun potencijala čiji je otac ušao u legendu kada je žrtvovao svoj život kao pilot u jednom jegeru, da bi obezbedio pobedu u borbi protiv monstruoznih kajdžua. Džejk je napustio obuku za nove pilote i upustio se u kriminalno podzemlje. Ali kada još strašnija i nezaustavljiva pretnja počne da uništava jedan po jedan grad širom sveta i našu planetu baca na kolena, Džejku se pruža poslednja šansa da se promeni, da krene očevim stopama i pridruži se novoj, mladoj i hrabroj generaciji pilota, koja je odrastala i sazrevala u senci rata. Dok traže pravdu za stradale saborce i sve druge žrtve, njihova jedina nada je ujedinjenje svih u borbi protiv neprijatelja koji ima za cilj da uništi svet.

Glavne uloge tumače Skot Istvud, Čarli Dej i Kejli Spini.

Revolucionarni dom
  • Save
Previous post „Montenegro short wave“ u DKSG
Two friends
  • Save
Next post Snimljen kratki igrani film „Two Friends“
Share via
Copy link
Powered by Social Snap