Advertisement Section

Dora Filipović, zapažena i kao rediteljka kratkog dokumentarnog filma „Pogledi zatvorenih očiju“, početkom ove godine u Velikoj Briitaniji, u svojstvu snimateljke i dizajnerke zvuka, sarađivala je u stvaranju kratkog igranog filma „Two Friends“, producenta, reditelja i direktora fotografije Bojana Brbore.

Bojan Brbora je iz Beograda, završio je master na NFTS-u (National Film and Television School) i trenutno živi i radi u Londonu. Glumac i producent je Džulijan Bivol (Julian Bivol) iz Rumunije, koji je završio glumu u Engleskoj i sada živi i radi u Londonu. Kompozitor muzike i producent je Filip Šijanec, poreklom iz Slovenije i Srbije, takođe diplomac NFTS-a  koji takođe  živi i radi u Londonu.

„Two Friends” je priča o prijateljstvu i nadi. Mat živi u malom, skrajnutom obalskom gradu u ruralnom delu Velike Britanije. Mesecima je bez posla i čini mu se da mu ni budućnost ne donosi previše nade za nešto bolje. Jedini izlaz vidi u pokušaju da se suoči sa vlastitim demonima i nauči da živi sa gubitkom.

Bitka za Pacifik – Pobuna
  • Save
Previous post „Bitka za Pacifik – Pobuna“ premijerno 21. marta
Loro
  • Save
Next post Sorentino snima film o Berluskoniju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap