Advertisement Section

Najveći i najposećeniji filmski festival angažovanog filma u našoj zemlji Slobodna zona održaće se po šesnaesti put, od 5. do 10. novembra. Festival Slobodna zona donosi najbolje savremene, angažovane art-house igrane i dokumentarne filmove iz celog sveta! Uspešnost festivala odlikuje i uključivanje na stotine mladih koji svojim entuzijazmom i posvećenošću svake godine budu deo tima Slobodne zone.

Festival će ove godine imati hibridno izdanje (online i sa publikom u biskopima) i zbog toga festival poziva mlade filmofile (koji imaju više od 18 godina) a žive u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu, i odgovorni su i vredni, da se prijave na konkurs i prožive jedinstveno i uzbudljivo iskustvo volontiranja na Slobodnoj zoni.

U zavisnosti od afiniteta i interesovanja, volonteri će imati priliku da rade u okviru sledećih sektora festivala i tako dobiju potrebna znanja i veštine za poslove kojima planiraju da se bave u budućnosti:

  1. Info pult (komunikacija sa publikom);
  2. Promocija festivala (priprema konferencije za medije, pisanje tekstova, pomoć pri vođenju društvenih mreža);
  3. Kreiranje foto i video materijala;
  4. Prevođenje.

Zainteresovani kandidati treba da do 4. oktobra 2020. godine popune formular koji je dostupan i na sajtu http://freezonebelgrade.org/konkurs-za-volontere/

Svi volonteri i volonterke će nakon završenog angažmana dobiti sertifikat o volontiranju. Više informacija moguće je dobiti slanjem mejla na adresu volontiranje@freezonebelgrade.org.

Covid 19 napomena: U toku pripreme i trajanja festivala biće poštovane sve mere u skladu sa zvaničnim preporukama Vlade RS.

Koncentriši se, baba
  • Save
Previous post Festival LIFFE ove godine i na onlajn platformi
Pinokio
  • Save
Next post Najnovija filmska verzija Pinokia u bioskopima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap