Advertisement Section
Header AD Image

Sve što je potrebno su entuzijazam i ljubav prema filmovima, a nudimo priliku da se nauči mnogo o pripremi i realizaciji festivala, upoznaju zanimljivi ljudi iz sveta filma i da se besplatno pogledaju filmovi koji su na programu.

Najveći i najposećeniji filmski festival angažovanog filma u našoj zemlji, Slobodna zona održaće se po osamnaesti put od 3. do 8. novembra. Festival Slobodna zona donosi najbolje savremene, angažovane art-house igrane i dokumentarne filmove iz celog sveta!

Ove godine u planu je takođe hibridno izdanje Festivala – online na VOD platformi KinoKauch i sa publikom u bioskopima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.
Pozivaju se filmofili (koji imaju više od 18 godina) i žive u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu, da se prijave na konkurs, i prožive jedinstveno i uzbudljivo iskustvo volontiranja na Slobodnoj zoni. Pre svega, da svojim veštinama i prisustvom pomognu još jednom odličnoj organizaciji i realizaciji festivala.

U zavisnosti od afiniteta i interesovanja, volonteri će imati priliku da rade u okviru sledećih sektora festivala i tako steknu znanja i veštine za poslove kojima planiraju da se bave u budućnosti:

Info pult (komunikacija sa publikom);

Opšti poslovi pripreme i realizacije programa;

Promocija festivala (priprema konferencije za medije, pisanje tekstova, pomoć pri vođenju društvenih mreža);

Kreiranje foto i video materijala;

Služba za goste festivala;

Prevođenje.

Zainteresovani kandidati treba da do 26. septembra 2022. godine popune formular koji je dostupan na sajtu.

Svi volonteri i volonterke će nakon završenog angažmana dobiti sertifikat o volontiranju.

Više informacija moguće je dobiti slanjem mejla na adresu volontiranje.freezonebelgrade@gmail.com ili putem društvenih mreža Slobodne zone.

kinos
  • Save
Previous post Poziv srednjoškolcima za ovogodišnju Filmsku sekciju u Jugoslovenskoj kinoteci
3.30
  • Save
Next post Austrijski filmski festival u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap