Advertisement Section

Studio „20th Century Fox“ objavio je prvi trejler za najnoviju akcionu komediju „The King’s Man: Početak“. Britansko-američka franšiza o fiktivnoj tajnoj organizaciji – Kingsman dobila je svoj treći nastavak, a svetlost bioskopskog platna dočekaće u februaru 2020. godine.

Nove heroje i zlikovce filma – koji nam otkriva nešto više o tome odakle je došla kingsman-ova organizacija džentlmenskih špijuna, tumače poznati glumci Rejf Fajns i Haris Dikinson, a jedna od uloga poverena je i našoj glumici Branki Katić.

Nakon uspeha prva dva filma „Kingsman: Tajna služba“ (2015.) i „Kingsman: Zlatni krug“ (2017.) uigrana autorska ekipa koju čine redite Metju Von i scenaristkinja Džejn Goldman u najnovijem Kingsman ostvarenju osvrću se na poreklo ove tajne organizacije i njene početke.   

Grupa najvećih kriminalaca i tirana okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek mora će da se utrkuje s vremenom kako bi ih zaustavio.

Na konstataciju da segmenti prvog trejlera više upućuju na ozbiljniju, sumornu priču za odrasle reditelj filma Metju Von kaže: „To mi je i bio plan. Želeo sam da snimim epsku avanturu za koju sam razmišljao kako se može povezati sa Kingsman-om i odjednom je cela priča bila u mojoj glavi“.  

Osim Rejf Fajnsa (Ralph Fiennes) i Harisa Dikinsona (Harris Dickinson) u ostalim ulogama našli su se: Džema Arterton (Gemma Arterton), Metju Gud (Matthew Goode), Aron Džonson (Aaron Johnson), Branka Katić i drugi.

Šavovi
  • Save
Previous post Brojni srpski filmovi u Puli
PARK CHAN WOOK AMPLIFIED
  • Save
Next post „Mladi Duh Evrope“ na palićkom festivalu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap