Advertisement Section
Header AD Image

Projekat „Jedini izlaz“ podržan je prošle godine od strane Filmskog centra Srbije, uz obrazloženje da je u pitanju „sаvremeni triler sа vešto inkorporirаnim elementimа horor žаnrа i аngаžovаne socijаlne drаme“.

Priča filma prati Anu Kolar (glumi je Anđelka Prpić) koja šest godina nakon tragične smrti supruga dobija snimak koji je uverava da je on i dalje živ. Potraga za mužem povešće Anu kroz zamršen krug nasilja, laži i ucena i naterati je da se suoči sa namračnijim tajnama iz prošlosti.

Glumica Anđelka Prpić, do sada najprepoznatljivija po svojim komičnim ulogama, izjavila je povodom početka snimanja svog prvog trilera: „Nikada ranije nisam glumila u ovom žanru, pa uloga Ane koju sam dobila u filmu Darka Nikolića za mene predstavlja veliki izazov i priliku da se okušam u nečemu za mene potpuno novom. Publika retko kad u u bioskopima može da gleda trilere naših autora, taj žanr je kod nas deficitan, pa sam čvrsto uverena da će ‘Jedini izlaz‘ doneti nešto novo i sveže u srpsku kinematografiju”.

Pored Anđelke Prpić, kojoj je poverena  glavna uloga, u filmu glume brojni glumci iz Srbije i regiona, a među njima Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Janko Popović Volarić, Nikola Ristanovski, Milena Predić, Milan Čučilović, Slobodan Beštić, Radoslav Milenković, Marko Janjić, Miloš Vlalukin, Vanja Ejdus…

Iza kamere nalaze se direktor fotografije Miljan Milovanović, scenografkinja Jelena Terzić Stanković, kostimografkinja Jelena Stefanović… Film će montirati Stevan Marić, dok je za muziku zadužen Đorđe Miljenović (Skaj Vikler). Producent filma je Marko Stanković, a ispred produkcijske kuće Stanković i sinovi. Film „Jedini izlaz“ će tokom jeseni biti sniman u Beogradu, Splitu i na planini Povlen. Premijera se očekuje u prvoj polovini 2020. godine.

Dug moru
  • Save
Previous post Uskoro kreće emitovanje nove domaće serije „Dug moru“
Film Ekipa
  • Save
Next post U prodaji karte za premijeru filma „Ekipa”
Share via
Copy link
Powered by Social Snap