Advertisement Section

Od beogradske premijere održane u „Sava“ centru, potom premijera u Srbiji i regionu, kao i u, Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj, gde je dočekan sa nestrpljenjem, film „Vojna akademija 5“ puni bioskope i oduševljava gledaoce već skoro mesec dana.

Film je i dalje na repertoaru svih bioskopa širom Srbije i regiona, a posredstvom Mobil 3D bioskopa moći će da ga vidi i publika u gradovima: Loznica (05.11), Aleksinac (07.11), Knjaževac (09.11), Velika Plana (12. 11) i  Paraćin (15.11). 

Omiljeni filmski i televizijski junaci u novom nastavku prolaze kroz nove izazove, od poslovnih do emotivnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Šaše i Klisure. U novom nastavku pratimo i mlade potporučnike koji se spremaju za specijalnu brigadu  i trude da prežive u najvećoj divljini, gde na test stavljaju ljubav i prijateljstva.

U novom nastavku, reditelja Dejana Zečevića, igraju i Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević, Andrea Ržaničanin, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, kao i Olga Odanović, Tanasije Uzunović, Branka Pujić, Dragan Petrović Pele, Miodrag Miki Krstović, Gordana Paunović, Tatjana Venčelovski i Darko Tomović.

Igor Jovanović
  • Save
Previous post Potpisana fotografija Bondove devojke poklon Kinoteci
Dnevnik Diane Budisavljević
  • Save
Next post Rasprodata prva projekcija „Dnevnika Diane Budisavljević“
Share via
Copy link
Powered by Social Snap