Advertisement Section

U naslovnoj ulozi slušaćemo Hadži Nenada Maričića, uz odličnu glumačku ekipu koju prevode: Jelena Gavrilović, Boda Ninković, Maja Odžaklijevska, Dragan Vujić Vujke, Marko Marković, Dimitrije Nikolić, Milan Antonić, Slobodan Tešić, Nikola Bulatović, Djordje Nikolić, Zdravko Savić, Nikola Šurbanović. Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke.

avanture „Tajna izgubljenog kraljevstva” prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta.  Torifanti su inteligentna bića koja umeju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, naš junak kreće na neizvesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu. Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada „Uspravnih” koji krije veliku tajnu njegovog naroda.

Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirbi Atkins, našoj publici je dobro poznat kao animator filmova „Štrumpfovi 2“, „Alvin i Veverice“, „Džimi Neutron“, kao i Spilbergovog filma „Veliki dobroćudni džin“. Ovo je njegov dugometražni rediteljski debi, vizuelno izvanredan, i iako nezavistan film, već se izdvojio rame uz rame sa filmovima velikih studija.

Film će početi da se prikazuje u bioskopima širom zemlje i regiona od 27. februara.

ivana mladenovic
  • Save
Previous post Filmovi domaćih autora na festivalu u Geteborgu
Fest 2020
  • Save
Next post Počela prodaja karata za FEST
Share via
Copy link
Powered by Social Snap